BØRNEKIRKE

Leg, fortællinger fra Bibelen, bøn, kreative aktiviteter, dialog og mulighed for at få nye venner er bare nogle af de ting, som sker i børnekirken. I børnekirken møder børnene en leder, som de kender og er trygge ved, og har derfor mulighed til at være i børnekirke uden deres forældre. Forældre er dog naturligvis velkomne, hvis barnet har brug for det.

I Klemensker kirke er der børnekirke den 1. og 3. søndag i måneden. Børnekirkens lederne går ud af kirken sammen med børnene før prædiken og følger dem over i konfirmandstuen. Efter prædiken følges de tilbage til far og mor og deltager i resten af gudstjenesten.

Bibel app for børn

"Bibel app for børn" er en app, hvor børn i alderen 4-10 år kan høre og udforske bibelhistorier.

Via appens interaktive univers og flotte illustrationer kan du få hele 40 bibelske beretninger genfortalt. Gennem fortællingerne kan du interagere med illustrationerne, svare på spørgsmål samt samle diamanter til samlesæt, fx over en beretning med åndens frugter.

Fortællingerne og alle aktiviteterne som følger med, gør appen spændende og relevant og som et godt supplement til at få læst højt fra barnets børnebibel.  Klik på billedet, og du kommer videre til hjemmesiden som fortæller mere om Bibel app for børn.

VELKOMMEN i børnekirke

Her er vi, børnekirkelederne! Vi hedder Camilla, Heidi, Thias og Kian.

Vi glæder os til at være sammen med jer i børnekirken, mens Nikolaj holde prædiken for de voksne oppe i kirken. Dersom du ønsker det, må du gerne tage din mor eller far i hånden på vej til konfirmandstuen.

Bagerst i både Rø og Klemensker kirke er der noget legetøj og tegnesager som du er hjertelig velkommen til at bruge under gudstjenesten!

Måske er dette også relevant for dig?