Du er her:

Minikonfirmand starter op efter efterårsferien

Info: sognemedhjælper Anne-Marie Hinge sognemedhjaelper.hr.kr@gmail.com eller tlf. 5151 0945.

Minikonfirmand

Den nye sæson af minikonfirmander starter op lige efter efterårsferien og forsætter indtil påske. Det tilbydes alle børn i 3. Klasse på Svartingedal Skole, eller som bor i Hasle, Rutsker, Rø eller Klemensker sogne.  Det er for alle børn, om man er døbt eller ej. Det der er vigtigt er, at man er nysgerrig og har lyst til at være med.

Vi mødes hver torsdag efter skole i konfirmandlokalet eller i kirken. Vi skal igennem leg, fortælling, oplevelser, ture, familiegudstjenester og andre aktiviteter beskæftige os med tro, bibelen, kirkeliv m.m.

Del dette: